Over ons

De Innovatiespotter biedt een unieke oplossing om snel de juiste bedrijven te vinden. We verzamelen en indexeren online gegevens over alle 2 miljoen bedrijven in Nederland. Deze gegevens doorzoeken we met geavanceerde zoektechnologie.

De bedrijvenoverzichten die we opleveren leiden tot meer inzicht in het bedrijvenlandschap. Ze helpen bij netwerkvorming, matchmaking en acquisitiedoeleinden. We doen dit voor uiteenlopende opdrachtgevers. Lees hier over hun vraagstukken.

De Innovatiespotter is ontwikkeld door Q-modus BV, innovatiespecialist sinds 2003 met ruime ervaring in het mobiliseren van het mkb. Aanleiding was dat een compleet beeld van het Nederlandse innovatielandschap ontbrak. Dit terwijl contact met innovatieve bedrijven voor veel organisaties cruciaal is. We werkten samen met de Universiteit Twente, de Rijksuniversiteit Groningen en het toenmalige Telematica Instituut.

Met de Innovatiespotter brengen we partijen bijeen die elkaar anders niet vinden.

Gespecialiseerd in innovatie

De Innovatiespotter is voor alle zoekvragen inzetbaar. Onze expertise ligt bij het opsporen van bedrijven rond technologie- en innovatiethema’s. Innovatieve bedrijven ontstaan snel, ontwikkelen zich voortdurend en opereren vaak over grenzen van sectoren heen. Daarom zijn ze extra moeilijk te vinden met traditionele zoekmethodes.

Door de combinatie van onze innovatieve software en inhoudelijke expertise vinden wij deze bedrijven wel.

Zoektechnologie

Met inhouse ontwikkelde technologie vergaren wij openbare informatie over alle bedrijven in Nederland. Deze informatie wordt door ons systeem doorlopend up-to-date gehouden. We doorzoeken de online data, om de best passende bedrijven te vinden. Deskresearch om het zoekthema inhoudelijk in kaart te brengen is altijd onderdeel van het proces.

Met de Innovatiespotter identificeren we bedrijven in niches, bijvoorbeeld 3D-printen of Virtual Reality, en in brede thema’s zoals de topsectoren. Uniek is dat onze methode cross-sectoraal werkt: wanneer we zoeken naar Health-bedrijven vinden we ook een IT-bedrijf dat apps bouwt voor de gezondheidszorg.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte, of lees de uitgebreide productbeschrijving in pdf.

Het team

Gea Vellinga

CEO
g.vellinga@innovatiespotter.nl
06 51556619

Jellie Tiemersma

CMO

Egbert van der Wal

Technisch adviseur

Alex Denekamp

Innovatiespecialist

Olga Meijer

Administratief juridisch medewerker

Nikos Tzanetis

Full Stack engineer

Jeronimo Calace

Full Stack engineer

Guido Cnossen

Data scientist

Gerrit Luimstra

Data scientist

Rudolfs Praulins

Data scientist

Ksenia Iakovleva

Data analist

Vincent Luder

Data analist

Benno de Vreede

Junior Business Developer

Bob van Ulsen

Student Bedrijfskunde

Cas Tromp

Student Bedrijfskunde

Tom Bulthuis

Student Bedrijfskunde

Wouter Niezing

Student Bedrijfskunde

Wij staan altijd open voor contact met talent.