Onze missie

Innovatie, technologie en duurzaamheid

Grote maatschappelijke uitdagingen hebben één ding gemeen: innovatieve (technologie)bedrijven spelen een cruciale rol om deze uitdagingen op te lossen. Maar welke bedrijven zijn dat? Wie werken aan klimaat-, energie-, voedsel- en zorg-oplossingen en wat is hun rol?

De Innovatiespotter is het AI-gedreven platform voor innovatie-ecosystemen. Alle ruim twee miljoen bedrijven zijn doorzoekbaar op wat ze doen. Maar we specialiseren ons op innovatie, technologie en duurzaamheid. Met machine learning analyseren we bedrijven op deze belangrijke gebieden.

Met het Topic-label vind je meer dan 50.000 innovatieve bedrijven en met de Innovatie-footprint identificeer je de blinde vlekken in je innovatie-ecosysteem. Kijk met trefwoorden en de vele filters in de haarvaten van je netwerk of werkgebied. En krijg met analysetools zicht op trends.

Onze missie is het toegankelijk maken van het bedrijvenlandschap. Met onze data dragen we bij aan transparantie van regios en innovatie-ecosystemen en het missiegedreven innovatiebeleid. En we helpen toegang te krijgen tot alle startups, scale-ups, innovatief MKB en brede MKB. Daardoor komen partijen bijeen die elkaar anders niet vinden.

Met onze tools dragen we bij aan de SDG 17; het aangaan van partnerschappen.

Nieuwe inzichten voor opdrachtgevers

Met onze data zie je realtime de ontwikkelingen van je werkgebied. Kijk in de haarvaten van je innovatie-ecosysteem, of gebruik onze analysetools om trends te zien.

Ons team

Ons dynamische, internationale team van parttimers, fulltimers, thuiswerkers en kantoorwerkers.

Gea Vellinga

CEO

06 51556619

Alex Denekamp

Innovation Specialist

Jeronimo Calace Montu

Head of IT

Nikos Tzanetis

Software & Systems Engineer

Aylar

Aylar Alizadeh

Data Scientist

Thomas van der Sluis

Thomas van der Sluis

Project Manager Innovation

Melle Klein Goldewijk

Innovation support

Yoshi Molendijk

Intern Data Processes

Olga Meijer

Administrative Legal Assistant

Egbert van der Wal

Technical Advisor

Olivier Paredes

Intern Software Engineer

Lida Jeronina

Intern Communicative Processes

Dr Gerben Blaauw

Science Advisor

Bella

Nose for innovation