Bij ons draait het vanaf het begin al om het MKB

Kennis delen en partijen dichter bij elkaar brengen. Dat is waar wij vanaf dag één aan bijdragen. Wij merken dat er zoveel kennis bij het MKB is waar geen gebruik van wordt gemaakt. Dat moet anders en dat moet beter.

MKB heeft een onmisbare rol in innovatie-ecosystemen. Toch merken we dat deze groep vaak buiten beeld blijft bij overheden en andere organisaties die innovatie stimuleren. Vaak gaat de aandacht naar grote partijen. Dat terwijl innovatief MKB veel nieuwe dingen ontwikkelt. Zo ontstaan regionaal succesvolle samenwerkingen.

Krijg inzicht in de lokale economie

Bekijk welke bedrijven waar zitten. Met ons platform maak je gemakkelijk regioanalyses, haal je inzichten op over bedrijventerreinen en ontdek je waar de innovatiekracht zit in jouw regio. 

Vind jouw partners voor samenwerking

Zoek jij naar startups? Of wil je samenwerken met een bedrijf met een specifieke expertise? Met Innovatiespotter.nl vind je gemakkelijk de bedrijven die je zoekt.

Wij zetten alle bedrijven op de kaart

Wij zijn het AI-gedreven platform voor innovatie-ecosystemen. Alle 2,8 miljoen Nederlandse bedrijven zijn doorzoekbaar op wat ze doen. Vind bedrijven die werken met de technologie van vandaag aan de wereld van morgen. 

Innoveren doe je niet alleen

Daarom breng je met ons platform partijen bij elkaar die elkaar anders niet vinden. Deze samenwerkingen zijn namelijk uiterst belangrijk om grote maatschappelijke uitdagingen op te lossen, zoals de energietransitie of circulariteit. Zo stimuleer je duurzame ontwikkeling en help je co-creatie bij bedrijven. Duurzaamheidsdoelstellingen en Sustainable Development Goals zorgen er namelijk voor dat de overheid, bedrijven en kennisinstellingen niet meer om innovatie heen kunnen.

Stimuleer innovatie

Wij voorzien jou van data waarmee we jou verder kunnen helpen. Met ons platform verzamel je data en verbind je partijen. Onze data biedt mogelijkheid tot vele analyses en interessante inzichten. Stimuleer innovatie door partijen te bereiken met datgene wat zij nodig hebben.

Trots op al onze samenwerkingen

Wij zijn trots op al onze samenwerkingen. We werken samen met zowel landelijke als regionale partijen.

Onze missie

Onze missie is het toegankelijk maken van het bedrijvenlandschap. Met onze data dragen wij bij aan transparantie van regio’s en innovatie-ecosystemen en het missiegedreven innovatiebeleid. En we helpen toegang te krijgen tot startups, scale-ups, innovatief MKB en brede MKB. Daardoor komen partijen bijeen die elkaar anders niet vinden.

Innovatiespotter.nl draagt bij aan verschillende Sustainable Development Goals:

  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken –  SDG 17
  • Eerlijk werk en economische groei –  SDG 8
  • Industrie, innovatie en infrastructuur –  SDG 9

Door onze data beschikbaar te stellen via partnerships draagt Innovatiespotter.nl ook bij aan andere SDG’s.

Ons team

Ons dynamische, internationale team van parttimers, fulltimers, thuiswerkers en kantoorwerkers.

Gea Vellinga

CEO

06 51556619

Thomas van der Sluis

Thomas van der sluis

Project Manager Innovation

Jeronimo Calace Montu

Full Stack Engineer

Nikos Tzanetis

Software & Systems Engineer

Aylar

Aylar Alizadeh

Data Scientist

Christos Roussidis

DevOps Engineer

Willem Overbosch

Business developer

Olga Meijer

Administrative Legal Assistant

Egbert van der Wal

Technical Advisor

Dr Gerben Blaauw

Science Advisor

Bella

Nose for innovation