Kennissessie: ‘data voor missiegedreven innovatie’

Grote maatschappelijke uitdagingen hebben één ding gemeen: innovatieve (technologie)bedrijven spelen een cruciale rol om deze uitdagingen op te lossen. Maar welke bedrijven zijn dat? Wie werken aan klimaat-, energie-, voedsel-, zorg- en veiligheidsoplossingen en wat is hun rol?

Tijdens de kennissessie ‘𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐞𝐠𝐞𝐝𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞’ gaan we in op ecosysteem-ontwikkeling rond de grote maatschappelijke uitdagingen.

𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 𝐕𝐚𝐥𝐥𝐞𝐲 is het grootste life science- en health-netwerk in Nederland en speelt een belangrijke rol in het verbinden van relevante partijen. 𝐌𝐚𝐫𝐜 𝐊𝐚𝐥𝐟, Ecosystem Director bij Health Valley, is verantwoordelijk voor deze netwerk-ontwikkeling. Hij vertelt hoe Health Valley, onder andere door gebruik te maken van de Innovatiespotter-data, hun netwerkontwikkeling vormgeven.

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐯𝐢𝐚 deze link

Gebruik onze tools om de bedrijven te vinden die je zoekt

2965314

Krijg nu toegang tot ons AI-gedreven platform en krijg data en inzicht in je werkgebied.

Laatste blogs

Visueel verslag van de kennissessie SDG- en duurzaamheidsmonitor 2024 door Meinte Strikwerda
Event

Kijk de kennissessie ‘SDG- en duurzaamheidsmonitor 2024’ terug!

Op 23 mei organiseerde Innovatiespotter de kennissessie ‘SDG-en duurzaamheidsmonitor van het Nederlands bedrijfsleven 2024’. U kunt deze sessie onderaan deze pagina terugkijken. De monitor Tijdens de sessie werd uitgebreid aandacht besteed aan de door Innovatiespotter ontwikkelde duurzaamheidsmonitor en de opvallende conclusies die daaruit volgen. De monitor geeft kwantitatief de staat

Lees Meer »
Campussen Nederland 2023
Publicatie

Datagedreven inventarisatie campussen 2023

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (MinEZK) heeft Innovatiespotter een volledig datagedreven onderzoek uitgevoerd naar de dynamiek op en rond Nederlandse campussen. Innovatie op campussen Met gebruik van data-analyse is uit een longlist van 200 campusachtige initiatieven bepaald of ze voldoen aan de kenmerken van een

Lees Meer »
Wil je meer weten over ons werk?
Launch login modal Launch register modal