Grote maatschappelijke uitdagingen hebben รฉรฉn ding gemeen: innovatieve (technologie)bedrijven spelen een cruciale rol om deze uitdagingen op te lossen. Maar welke bedrijven zijn dat? Wie werken aan klimaat-, energie-, voedsel-, zorg- en veiligheidsoplossingen en wat is hun rol?

Tijdens de kennissessie โ€˜๐ƒ๐š๐ญ๐š ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž๐ ๐ž๐๐ซ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐žโ€™ gaan we in op ecosysteem-ontwikkeling rond de grote maatschappelijke uitdagingen.

๐‡๐ž๐š๐ฅ๐ญ๐ก ๐•๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฒ is het grootste life science- en health-netwerk in Nederland en speelt een belangrijke rol in het verbinden van relevante partijen. ๐Œ๐š๐ซ๐œ ๐Š๐š๐ฅ๐Ÿ, Ecosystem Director bij Health Valley, is verantwoordelijk voor deze netwerk-ontwikkeling. Hij vertelt hoe Health Valley, onder andere door gebruik te maken van de Innovatiespotter-data, hun netwerkontwikkeling vormgeven.

๐€๐š๐ง๐ฆ๐ž๐ฅ๐๐ž๐ง ๐ค๐š๐ง ๐ฏ๐ข๐š deze link

Gebruik onze tools om de bedrijven te vinden die je zoekt

Krijg nu toegang tot ons AI-gedreven platform en krijg data en inzicht in je werkgebied.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Commentaren
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerelateerd nieuws

Sustainable development goals
Hoe vind je het MKB en de innovatieve bedrijven met oplossingen die […]
Geef een platform aan de stikstofoplossers!
Stikstofdepositie is een groeiend probleem in Nederland. De Nederlandse overheid wil daarom […]
Nederland slechtste waterkwaliteit van Europa
Zware metalen, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Slechts enkele voorbeelden van de tientallen stoffen […]

Wil je meer weten over ons werk?