Contact leggen met bedrijven: jij of wij

Contact leggen met bedrijven: jij of wij

Innovatiespotter kan je het vinden, bereiken en benaderen van bedrijven deels of helemaal uit handen nemen. Daarvoor bieden we je meerdere mogelijkheden.

Kwaliteitslijsten: bedrijven matchen met programma's

Wil je een lijst met bedrijven die passen bij een bepaald doel of vraagstuk? Leveren we! Denk aan het uitnodigen van bedrijven voor een event of om deel te nemen aan een (subsidie)programma. Deze lijsten komen tot stand in een iteratief proces, waardoor jij jouw doelgroep en zoekvraag steeds scherper in beeld krijgt en de bedrijven naadloos aansluiten bij jouw doel.

 

Verrijkte kwaliteitslijsten: bedrijven met extra gegevens

Innovatiespotter biedt je ook bedrijvenlijsten die verrijkt zijn met andere relevante gegevens, bijvoorbeeld keurmerken en cijfers uit het werkgelegenheidsregister.

Uitbesteden: wij nemen het werk van je over

Laat Innovatiespotter bedrijven voor je vinden, bereiken en benaderen. Wij bevragen ondernemers digitaal met als resultaat een lijst met “warme leads”. Deze bedrijven hebben al aangegeven contact te willen en met welk doel, bijvoorbeeld om te innoveren, verduurzamen of te digitaliseren. Ook hebben ze al aangegeven waarvoor ze belangstelling hebben: een bijeenkomst, programma, kennis of netwerk.

De kracht van deze aanpak is zowel de schaalbaarheid als de efficiëntie. Schaalbaar doordat we in korte tijd veel bedrijven kunnen bereiken en interesse voor jouw programma’s kunnen genereren. Efficiënt doordat we op bestaande programma’s bevragen. Je hoeft dus geen nieuwe programma’s te ontwikkelen. Ondernemers worden direct geholpen zonder dat het jou extra tijd kost.

 
Direct naar:
Launch login modal Launch register modal