Kennissessie: ‘data voor missiegedreven innovatie’

Grote maatschappelijke uitdagingen hebben één ding gemeen: innovatieve (technologie)bedrijven spelen een cruciale rol om deze uitdagingen op te lossen. Maar welke bedrijven zijn dat? Wie werken aan klimaat-, energie-, voedsel-, zorg- en veiligheidsoplossingen en wat is hun rol?

Tijdens de kennissessie ‘𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐞𝐠𝐞𝐝𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞’ gaan we in op ecosysteem-ontwikkeling rond de grote maatschappelijke uitdagingen.

𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡 𝐕𝐚𝐥𝐥𝐞𝐲 is het grootste life science- en health-netwerk in Nederland en speelt een belangrijke rol in het verbinden van relevante partijen. 𝐌𝐚𝐫𝐜 𝐊𝐚𝐥𝐟, Ecosystem Director bij Health Valley, is verantwoordelijk voor deze netwerk-ontwikkeling. Hij vertelt hoe Health Valley, onder andere door gebruik te maken van de Innovatiespotter-data, hun netwerkontwikkeling vormgeven.

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐯𝐢𝐚 deze link

Gebruik onze tools om de bedrijven te vinden die je zoekt

2965314

Krijg nu toegang tot ons AI-gedreven platform en krijg data en inzicht in je werkgebied.

Laatste blogs

SDG- en duurzaamheidsmonitor van het Nederlands bedrijfsleven 2024
Event

SDG- en duurzaamheidsmonitor van het Nederlands bedrijfsleven 2024

We nodigen je van harte uit voor een kennissessie waarin we de SDG- en duurzaamheidsmonitor van het Nederlands bedrijfsleven 2024 presenteren. Deze is ontwikkeld door Innovatiespotter in opdracht van de Nationaal Coördinator Duurzame Ontwikkelingsdoelen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Lees Meer »
Campussen Nederland 2023
Publicatie

Datagedreven inventarisatie campussen 2023

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (MinEZK) heeft Innovatiespotter een volledig datagedreven onderzoek uitgevoerd naar de dynamiek op en rond Nederlandse campussen. Innovatie op campussen Met gebruik van data-analyse is uit een longlist van 200 campusachtige initiatieven bepaald of ze voldoen aan de kenmerken van een

Lees Meer »
Circulaire Economie

Inzicht in het innovatie ecosysteem van circulariteit

Bedrijven spelen een cruciale rol in de Circulaire Economie. Innovatiespotter ontsluit meer dan 4.500 bedrijven in Nederland die voorop lopen in de Circulaire Economie. Wie zijn het, waar zitten ze en wat doen ze? Neem direct contact op om toegang te krijgen tot deze bedrijven (de  “namen en rugnummers”) en om inzicht

Lees Meer »
Wil je meer weten over ons werk?
Launch login modal Launch register modal