Meer inzicht in het innovatielandschap
met AI

Innovatie stimuleren? Transities aanjagen? Inzicht in het bedrijvenlandschap nodig? Innovatiespotter maakt als enige álle bedrijven vindbaar en bereikbaar.

Transities versnellen

Innovatiespotter helpt je bij het aanjagen van innovatie en duurzaamheid. Wij maken bedrijven gemakkelijker vindbaar, bereikbaar en benaderbaar. Daardoor zorg je dat financiële middelen, kennis en contacten terechtkomen bij het gehele MKB, de motor van de economie. Bovendien schakel je razendsnel tussen beleid en uitvoering.

Voor wie werkt Innovatiespotter?

Werk jij voor de publieke sector aan innovatie- of duurzaamheidsopgaven? Of werk je aan beleid of onderzoek voor een gemeente, provincie, regio of kennisinstelling? Dan werkt Innovatiespotter ook voor jou.

Innovatiebeleid: maken, uitvoeren en evalueren

Beleid heeft verschillende fases: ontwikkelen, uitvoeren, monitoren en evalueren. Innovatiespotter helpt je bij elk van deze fases en zorgt voor een naadloze overgang van de ene naar de andere. Hiervoor bieden we verschillende oplossingen.

Innovatie kenmerkt zich door snelle ontwikkelingen. Dankzij Innovatiespotter beweeg je mee: wij helpen je bij korte beleidscycli en flexibele bijsturing.

Dienstverlening aan ondernemers

Wil je contact leggen met alle bedrijven in je werkgebied? Innovatiespotter kan dat voor je doen. Wij hebben de data, tools en ervaring om alle bedrijven te bereiken, inclusief het brede MKB. Hiermee neemt Innovatiespotter het hele traject vinden, bereiken en benaderen je uit handen. Zo kun je je ondernemersdienstverlening eenvoudig opschalen.

Werk uit handen geven:

Het liefst wil je contact leggen met alle bedrijven in je werkgebied. Want dan geef je de economie een duw in de rug. Innovatiespotter biedt je de data, de tools, de capaciteit en de ervaring om alle bedrijven, inclusief het brede MKB te vinden, bereiken en benaderen.
Heb je het druk? Geef het werk uit handen! Innovatiespotter verzorgt het complete traject van benaderen tot en met bevragen van bedrijven met plezier voor je. Resultaat: je krijgt meer bedrijven voor je programma’s, subsidies en netwerken/ecosystemen. Zo worden innovaties en transities aangejaagd.

Wij zijn trots op al onze samenwerkingen

Direct naar:
Launch login modal Launch register modal