Innovatie-ecosystemen

Bloeiende innovatie-ecosystemen trekken mensen en bedrijven en organisaties aan. Ze dragen bij aan de welvaart en het welzijn in de regio. Voordat een ecosysteem deze rol kan vervullen, moet het voldoende omvang hebben. Innovatiespotter versnelt de opschaling en bevordert zo de groei van ecosystemen.

Innovatie-ecosystemen analyseren

Innovatiespotter levert je een gedetailleerd overzicht van innovatie-ecosystemen. Dat doen we door alle 2,9 miljoen Nederlandse bedrijven te analyseren op hun betrokkenheid bij meer dan 1.300 innovatie- en duurzaamheidsprogramma’s. We kijken niet alleen naar subsidies, maar ook naar awards, startup-programma’s, fondsen, netwerken en snelle groeiers. Ieder bedrijf dat deelneemt aan een van deze programma’s krijgt hiervan een vermelding.

Opschaling van ecosystemen

Innovatiespotter stelt je in staat om snel te schakelen met bedrijven die nog geen onderdeel zijn van het innovatie-ecosysteem. Vooral het MKB vindt daarin moeilijk de weg. Hier kun je eenvoudig winst behalen door juist deze bedrijven te benaderen. Zo zorg je dat meer bedrijven profiteren van jouw dienstverlening en ontstaat er een rijker en effectiever innovatie-ecosysteem.

Direct naar:
Launch login modal Launch register modal