Snel inzicht in het bedrijvenlandschap

Bedrijventerreinen en science parcs zijn dynamische plekken. Ze hebben vaak een specifiek profiel en aantrekkingskracht op bedrijven. Snel en gemakkelijk inzicht in dit bedrijvenlandschap is belangrijk. Met de tools van Innovatiespotter kun je eenvoudig filteren op bedrijventerreinen en zien welke bedrijven er zijn gevestigd.

Eén van de filters die zijn te gebruiken in de Innovatiespotter is Bedrijventerreinen. De terreinen zijn ingedeeld per provincie en gemeente.

Dit is natuurlijk te combineren met andere filters. Zo kun je zien welke bedrijven op een terrein een topic-label hebben voor Energie of Circulaire economie.

Of je kan kijken welke bedrijven subsidie hebben gekregen, innovatieprijzen hebben ontvangen, of aangesloten zijn bij een netwerk.

Zo kun je makkelijk zien op welke werklocaties innovaties plaatsvinden.

Daarnaast kun je met onze vernieuwde analysetool in één klik een rapportage maken met kengetallen van wat op en buiten deze werklocaties plaatsvindt. Inclusief grafieken en tabellen.

Landelijke database van alle bedrijventerreinen in Nederland

De Innovatiespotter geeft ook een overzicht van alle bedrijventerreinen in heel Nederland. Zoek bijvoorbeeld op een gemeente in de tabel of zoom in op een locatie op de kaart. Zo zie je snel op welk terrein de meeste bedrijven zijn gevestigd. Elk terrein heeft een overzichtspagina met alle bedrijven en enkele kerngegevens over de locatie.

Meer weten? Op 14 en 15 oktober organiseren we twee korte kennissessies. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Gebruik onze tools om de bedrijven te vinden die je zoekt

2965314

Krijg nu toegang tot ons AI-gedreven platform en krijg data en inzicht in je werkgebied.

Laatste blogs

Campussen Nederland 2023
Publicatie

Datagedreven inventarisatie campussen 2023

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (MinEZK) heeft Innovatiespotter een volledig datagedreven onderzoek uitgevoerd naar de dynamiek op en rond Nederlandse campussen. Innovatie op campussen Met gebruik van data-analyse is uit een longlist van 200 campusachtige initiatieven bepaald of ze voldoen aan de kenmerken van een

Lees Meer »
Circulaire Economie

Inzicht in het innovatie ecosysteem van circulariteit

Bedrijven spelen een cruciale rol in de Circulaire Economie. Innovatiespotter ontsluit meer dan 4.500 bedrijven in Nederland die voorop lopen in de Circulaire Economie. Wie zijn het, waar zitten ze en wat doen ze? Neem direct contact op om toegang te krijgen tot deze bedrijven (de  “namen en rugnummers”) en om inzicht

Lees Meer »
Energie

De energietransitie in kaart gebracht!

Bedrijven spelen een cruciale rol in de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. Zij ontwikkelen producten en diensten waarmee we op grote schaal nieuwe vormen van duurzame energie kunnen gebruiken.  Innovatiespotter ontsluit meer dan 7.000 innovatieve energiebedrijven in Nederland die voorop lopen in de energietransitie. Wie zijn het, waar zitten ze en wat

Lees Meer »
Wil je meer weten over ons werk?
Launch login modal Launch register modal